Overvallers pizzeria 17 en 24 jaar

Toegevoegd: 26-11-2018, 11.46 uur

Bij de overval is niets buit gemaakt.
Bij de overval is niets buit gemaakt.
1
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

SINT-MAARTENSDIJK - Eén van de overvallers van de pizzeria aan de Kaaistraat in Sint-Maartensdijk is een 17-jarige meisje uit Dordrecht. De tweede dader was een man van 24 uit dezelfde plaats.

De twee kwamen de zaak binnen met, naar later bleek, een nepwapen. Het meisje werd bij binnenkomst al direct overmeesterd door de aanwezige eigenaar en drie familieleden en is aan de politie overgedragen. Zij is overgebracht naar een politiecellencomplex en zit daar nog vast. Zij zal vandaag gehoord worden door rechercheurs.

Ter plaatse is door de agenten onderzoek gedaan. Bij woningen in de buurt is aangebeld en er zijn mensen die een getuigenverklaring hebben afgelegd. Ook werd door agenten in de buurt gezocht naar eventueel achtergelaten goederen. Door hen werd niets aangetroffen. Omdat er camerabeelden waren van de overval zijn deze ook meteen bekeken. Sommige agenten herkenden daarop de tweede dader.

Deze, 24-jarige man uit Dordrecht, kwam zich enkele uren later melden op het politiebureau in Bergen op Zoom. Ook hij is overgebracht naar een politiecellencomplex en zal daar later vandaag worden gehoord.

Bij de overval is niets buit gemaakt. De aanwezige mensen in de horecagelegenheid liepen oppervlakkige verwondingen op. Niemand hoefde naar het ziekenhuis. Het nepvuurwapen is door de politie in beslag genomen.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
mar (26-11-2018 om 16:17)
lekker stoer hoor stelletje kansloze niksnutten..ga werken...leren...en die snotknullen en snotgriet verplicht 20 jaar de dienstplicht geven
Marco (26-11-2018 om 12:15)
Die zullen uit een lekker gezinnetje komen. 17 jarig meisje die een 'gewapende' overval pleegt. Die zit er al lekker in...