Weerbericht:
Bewolkt, nevelig en af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Overvallers Terneuzen niet ouder dan 20

Toegevoegd: 12-06-2019, 14.30 uur
Bij de overval raakte niemand gewond.
Bij de overval raakte niemand gewond.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De twee personen die dinsdagavond in Terneuzen Domino’s Pizza overvielen, waren vermoedelijk niet ouder dan 20 jaar. Dat zegt de politie, die een signalement van de twee naar buiten heeft gebracht.


Vier medewerkers van het bezorg- en afhaalrestaurant aan de Axelsestraat waren twintig minuten na sluitingstijd aan het opruimen toen de twee overvallers zich rond 22.20 uur meldden.

De medewerkers die bezig waren met schoonmaken, het opmaken van de kas en het opruimen van de bezorgscooters werden rond dat tijdstip opgeschrikt door twee mannen die dreigden met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. De personeelsleden moesten geld afgeven en nadat dit gebeurd was, gingen de daders er rennend vandoor, de medewerkers ontredderd achterlatend.

Een getuige zag het één en ander gebeuren en belde de politie met de mededeling dat er mogelijk een overval gaande was. Agenten waren snel ter plekke maar dit leidde niet tot de arrestatie van de daders. Tot nu toe is ook nog altijd niemand opgepakt. De politie heeft inmiddels wel de signalementen naar buiten gebracht in de hoop hier snel verandering in te brengen.

“Het ging om twee mannen die vermoedelijk nog niet ouder waren dan 20 jaar. De eerste dader had een mollig postuur en een Noord-Afrikaans uiterlijk. Hij droeg een hoodie en had de capuchon over zijn hoofd getrokken. De tweede dader had eveneens een Noord-Afrikaans uiterlijk. Hij had een slank postuur. Over zijn kleding is niets bekend”, aldus de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michel (14-6-2019 om 22:59)
@Zeeuwse biertje, er zit veel verschil in die mensen van vroeger en van nu De eerste die naar hier waren, kwamen voor te werken maar deze mensen zijn al oud of gestorven. Sommige van hun kleinkinderen maken er een puinzooi van.
Zeeuwse biertje (14-6-2019 om 21:37)
Wauwwww me bakkie thee is op. Heb alle reacties gelezen doet me denken aan de holocaust Stop nou eens met dat gedoe over racisme en dat we opgescheept zitten met de allochtonen. Wij nederlanders waren vroeger lui om stront te scheppen bij de boer, en fabriek werk te doen en al dat vuile werk onze schuld klaar niet zeiken stop iT
AntiGSM (14-6-2019 om 00:45)
@Cas, ik denk dat je hier duidelijk de enige bent die er zo over denkt. Wij hardwerkende Nederlanders zijn het meer dan beu dat wij door zulke gastjes bedreigd en bestolen worden! Minder, minder is dus de boodschap! Maar het is al veel te laat, we zitten er mee opgescheept en komen er nooit meer vanaf, en de generatie die door dat 'spul' wordt grootgebracht wordt nog erger. Ik heb medelijden met jonge mensen tegenwoordig....
cools lutgrde (13-6-2019 om 15:19)
burgemeester is verantwoordelijk voor zijn volk of het deugd of niet. Graag ging ik winkelen in Terneuzen maar dat is er nu niet meer bij.
Cas (13-6-2019 om 13:30)
Is dit hvzeeland of een blog van de pvv? Zijn genoeg autochtone Nederlanders die zich bezig houden met dit soort praktijken. Daarnaast is een derde generatie hier ook Nederlands, dus dat geouwehoer over buitenlanders moet maar eens klaar zijn.
Peter (13-6-2019 om 13:15)
Hij droeg een hoodie en had een capuchon over zijn hoofd getrokken , maar op 1 of andere manier konden ze wel zien het een noord Afrikaanse uiterlijk had ? Wat is dit voor onzin dan .