Weerbericht:
Zaterdag overwegend droog en aan de noordkust veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Zeer grote brand verwoest caravanopslag Haamstede

Toegevoegd: 27-09-2020, 23.41 uur - Update: 28-09-2020, 01.58 uur
Foto 28 van 35

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
kevin van tellingen (28-9-2020 om 19:13)
reactie op JJ van L. de reactie die je geeft gaat helemaal nergens over. de eigenaar zou dit nooit doen of maar enige suggestie hebben om dit te doen. wij als huurders weten dit voor 1000% dus ga niet zomaar dingen roepen of suggereren! ik zelf ben mijn nieuwe visboot kwijt, dat is heel erg zuur en een hele rare gewaar wording. vele mensen zijn iets waar ze veel waarde aan hechten verloren maar had ook erger gekund. brandweer heeft hier echt alles gedaan om de rest van de omliggende panden te redden, zolang het bij materiƫle schade blijft kom je er wel overheen, ook al wordt je er nooit beter van en heb je veel verdriet en woede. denk eerst na voordat u iets schrijft zonder enige weet!
Kees (28-9-2020 om 15:33)
Als deze schuur nog steeds het eigendom is van degene die het 20 jaar geleden was, dan hoeft die het niet meer voor het geld te doen. Die liep destijds al binnen op de termijnmarkt voor uien. Daarvoor hoefde hij het overigens ook al niet te doen voor het geld.
JJ van L (28-9-2020 om 08:41)
Qok bizar hey je steeds meer grote branden 'zomaar' ziet ontstaan sinds er Corona is.. Of toevallige brandjes ?! Zou de verzekering ook echt alles uitkeren ? Zoja dan loont het wel denk ik brand.. Zal nooit die brand in Biggekerke vergeten van de oude kaasboerderij, zat zoveel asbest in dat niemand er jaren wat mee wist te doen, tot het zomaar in brand vloog en iedereen ineens blij was... NOOIT meer wat van gehoord dat onderzoek toen... Zoals ik al zei, BIZAR toevallig !
Cookie-instellingen beheren