Weerbericht:
Tropisch warm en zonnig
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 15 km

Dodelijke aanrijding Vlissingen in Opsporing Verzocht

Toegevoegd: 19-10-2020, 20.12 uur
De vrouw werd in haar rolstoel aangereden door de bestuurder van een personenauto.
De vrouw werd in haar rolstoel aangereden door de bestuurder van een personenauto.
© Foto: Tim Koster
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - In de uitzending van het televisieprogramma ‘Opsporing Verzocht’ wordt dinsdag aandacht besteed aan de dodelijke aanrijding afgelopen zomer op de Burgemeester van Woelderenlaan in Vlissingen.


De politie is nog steeds op zoek naar een tweede Volkswagen Golf én de bestuur(d/st)er, die op woensdag 10 juni rond 17.30 uur met hoge snelheid over de Burgemeester van Woelderenlaan reed. Een 42-jarige vrouw kwam bij deze aanrijding om het leven. De politie heeft tot nu toe noch deze auto, noch deze bestuurder weten te traceren. Beide bestuurders worden verdacht van doodslag, omdat ze de omstandigheid hebben gecreëerd waarin het ongeval kon plaatsvinden.

Tijdens het politieonderzoek zijn bewakingsbeelden veiliggesteld. De politie hoopt dat iemand informatie heeft over de tweede auto of de bestuurder. De live uitzending van Opsporing Verzocht is dinsdag om 20.30 uur op NPO1. Op woensdag wordt het programma rond 13.40 uur herhaald via NPO2.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren