Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Overledene brand Hoofdplaat is bewoner

Toegevoegd: 19-01-2022, 12.02 uur
De overleden persoon is een bewoner van het pand.
De overleden persoon is een bewoner van het pand.
© Foto: Roland de Jong
Door: Remi Mesu

HOOFDPLAAT - De persoon die bij de brand in Hoofdplaat is overleden, is een bewoner van het huis. Dat meldt de politie woensdag in een persbericht.


De brand in de Koningin Julianastraat werd in de nacht van dinsdag op woensdag rond 0.30 uur door omwonenden gemeld. De brandweer schaalde op naar 'grote brand'. Ook werd de ambulancedienst gewaarschuwd. Rond 01.15 uur werd een man door de brandweer in de woning gevonden. Hij werd uit de woning gehaald, maar overleed ter plaatse.

Het bleek volgens de politie te gaan om de bewoner. Rond 02.30 uur werd het sein 'brand meester' gegeven. De politie stelde daarop een onderzoek in naar de oorzaak van de brand. Hierbij wordt samengewerkt met een brandspecialist. Ook worden er getuigen verhoord.

Rond 09.10 uur werd er opnieuw een brand aan de achterzijde in de woning ontdekt. De brandweer is nog bezig om de brand te bestrijden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AVR (19-1-2022 om 16:21)
Verdorie, wat gaan we je missen ! Bedankt voor alle herinneringen en wat je voor m'n moeder betekend hebt.
Cookie-instellingen beheren