Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Overval op Aldi Zierikzee in Opsporing Verzocht

Toegevoegd: 11-04-2022, 15.45 uur
De overval gebeurde in januari 2022.
De overval gebeurde in januari 2022.
© Foto: Roland de Jong
Door: Remi Mesu

ZIERIKZEE -  De overval op een supermarkt in Zierikzee die in januari gebeurde, komt dinsdagavond 12 april aan bod in Opsporing Verzocht. De politie hoopt daardoor drie jonge daders op te sporen.


De drie daders van de overval op de Aldi aan de Grevelingenstraat in Zierikzee worden volgens de politie nog steeds gezocht. In een persbericht laat de politie weten, gezien de ernst van de situatie, niet te zullen rusten. De agenten zullen dan ook blijven zoeken totdat het drietal is opgepakt.

De supermarkt werd op zaterdag 29 januari rond 20.00 uur overvallen door drie jonge mannen. Minimaal een van het drietal droeg daarbij een mes met zich. Het onderzoek leidde vooralsnog niet tot arrestaties, daarom roept de politie de hulp in van bewoners van de wijk Poortambacht. Zo verspreiden rechercheurs op maandag 11 april flyers, in de hoop dat bewoners informatie met de politie delen.

Ook toont de recherche dinsdagavond 12 april in Opsporing Verzocht een reconstructie van de overval en beelden van de daders. De politie hoopt dat er mensen zijn die de jongens op de beelden herkennen. De uitzending van het opsporingsprogramma begint om 20.30 uur en is te zien op NPO1. Op woensdag 13 april wordt het programma rond 13.20 uur herhaald. Dat gebeurt ook op NPO1.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren