Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Scheldestraat weer vrijgegeven na schietincident

Toegevoegd: 14-05-2024, 12.45 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De Scheldestraat in Vlissingen is weer vrijgegeven nadat hier vanochtend en vanmiddag onderzoek werd gedaan naar aanleiding van de derde schietpartij in de stad in 24 uur tijd.


Volgens de politie werd rond 10.00 uur een kogelinslag gemeld bij een pand aan de Scheldestraat. Er zou niemand gewond zijn geraakt. In een ruit was een gat te zien. De omgeving werd door agenten en handhavers afgezet in afwachting van het onderzoek door de Forensische Opsporing.

Rechercheurs hebben ter plekke sporen veilig gesteld en de situatie vastgelegd. Nadat deze klus erop zat, kon de straat rond 12.40 uur weer worden vrijgegeven.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren