Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
30 files van totaal 118 km

Zwaargewonden bij ongeluk Gapinge

Toegevoegd: 01-06-2008, 22.12 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
GAPINGE - Bij een eenzijdige aanrijding op de Weelweg in Gapinge zijn zondagavond twee personen zwaargewond geraakt.


De auto, die vanuit de richting van Middelburg kwam en richting Veere reed, botste rond 18.15 uur door nog onbekende oorzaak tegen een boom. De twee inzittenden raakten bekneld. Brandweerploegen uit Veere en Middelburg werden opgeroepen om de gewonden te bevrijden. Na anderhalf uur was het laatste slachtoffer uit de auto.

De traumahelikopter uit Rotterdam kwam ter plekke en verleende medische assistentie. Eén van de gewonden, de 23-jarige bestuurder uit de gemeente Veere, is met de helikopter overgebracht naar het ziekenhuis in Rotterdam. De ander, een 22-jarige Middelburgse passagier, werd per ambulance naar het ziekenhuis in Vlissingen vervoerd. Over het exacte letsel van de twee is nog niets bekend.

De politie heeft ter plaatse een uitgebreid onderzoek gedaan naar de oorzaak van het ongeluk. De exacte uitslag is nog niet bekend, maar volgens de politie reed het voertuig ten tijde van het ongeluk met hoge snelheid over de Weelweg.

De auto raakte zwaarbeschadigd. Het zwaar beschadigde voertuig is weggesleept. De Weelweg was geruime tijd aan beide zijden afgezet.


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peer (4-6-2008 om 14:56)
Vraag me echt af waarom er niet kritisch gereageerd mag worden, hoe erg het voor deze twee jongens ook is, spreken de foto's voor zich lijkt me. Als je bewust op deze manier de risico's opzoekt mag je dankbaar zijn dat je nog leeft en niet een onschuldige moeder ook meeneemt in je asociale gedrag.
Bart Braam (4-6-2008 om 13:58)
Reactie op ouder: u zegt wel dat het 140 Km/u is maar weet u dit zeker of is het speculatie? wacht eerst het politie onderzoek maar af en ga dan pas dingen roepen! Dit slaat nergens op, die gasten liggen in het ziekenhuis en u roept eigenschuld, er zijn vele factoren die dit kunnen veroorzaken!
Mbg (4-6-2008 om 13:43)
Heey. Aart en Sander veel beterschap! Mensen, het kan iedereen over komen dus... Familie en vrienden veel sterkte!
Hanny (4-6-2008 om 12:28)
Ik schrik ontzettend van de harde reactie's van mensen..., denk eerst na voordat je een berichtje schrijft! Heel veel sterkte alle betrokkenen, hopelijk hebben de slachtoffers geen blijvend letsel. Sterkte!!
Ouder (4-6-2008 om 11:46)
Tja, stil ben je nu het dan toch een keer goed fout is gegaan. 140km of iets in die buurt is niet goed te praten, en dan moeten uitwijken voor een gezin op de fiets. Het is een vreselijk harde les!!! Ouders en familie van de slachtoffers veel sterkte.
Dineke (3-6-2008 om 23:58)
Sander en zijn vriend: Heel veel sterkte en hopelijk gaat het jullie goed. Ook de familie van beide veel sterkte. Dineke.
Cookie-instellingen beheren