Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwaargewonden bij ongeluk Gapinge

Toegevoegd: 01-06-2008, 22.12 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
GAPINGE - Bij een eenzijdige aanrijding op de Weelweg in Gapinge zijn zondagavond twee personen zwaargewond geraakt.


De auto, die vanuit de richting van Middelburg kwam en richting Veere reed, botste rond 18.15 uur door nog onbekende oorzaak tegen een boom. De twee inzittenden raakten bekneld. Brandweerploegen uit Veere en Middelburg werden opgeroepen om de gewonden te bevrijden. Na anderhalf uur was het laatste slachtoffer uit de auto.

De traumahelikopter uit Rotterdam kwam ter plekke en verleende medische assistentie. Eén van de gewonden, de 23-jarige bestuurder uit de gemeente Veere, is met de helikopter overgebracht naar het ziekenhuis in Rotterdam. De ander, een 22-jarige Middelburgse passagier, werd per ambulance naar het ziekenhuis in Vlissingen vervoerd. Over het exacte letsel van de twee is nog niets bekend.

De politie heeft ter plaatse een uitgebreid onderzoek gedaan naar de oorzaak van het ongeluk. De exacte uitslag is nog niet bekend, maar volgens de politie reed het voertuig ten tijde van het ongeluk met hoge snelheid over de Weelweg.

De auto raakte zwaarbeschadigd. Het zwaar beschadigde voertuig is weggesleept. De Weelweg was geruime tijd aan beide zijden afgezet.


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vincent meulenberg (3-6-2008 om 23:34)
Fam en vrienden veel sterkte met aard en sander. En al dat gedoe over of ze te hard hebben gereden of niet Who Give's a fuck, hoop dat je er snel bovenop komen mannen!
Anthony poppe (3-6-2008 om 23:25)
Anthony: Veel sterkte toe gewenst. Ik heb ook wel eens met harde snelheid een ongeluk gehad, een fout is menselijk. Het is misschien stom, maar ieder mens is anders. En sommige reacties zijn echt onmenselijk. Sterkte Beste familie.
Rinaldo (3-6-2008 om 23:21)
Hallo, ik sta 'no matter what'achter ze.. Twee maten van me. Iedere betrokken van Aart of Sander veel sterkte! Dit zijn 2 hele goede mensen en die verdienen dit niet! Reageer alleen als je om deze mensen geeft aub, we hebben niks aan onzin! Heel veel sterkte Sander en Aart!
Rinaldo (3-6-2008 om 23:18)
Laten we realistisch zijn, iedereen rijd wel is hard, en de personen die reageren va'n; dat krijg je van hard rijden mogen van mij neervallen,ditgun je niemand.. het zijn 2 maten van me en ik heb alle respect voor ze . en als je niks nuttigs te melden hebt zeg dan gwn niks ! Veel sterkte iedereen!!
Danielle (3-6-2008 om 20:12)
Ze zijn zelf verantwoordelijk voor hun rijgedrag enzo, maar het is wel iemand's kind, de broer of kleinzoon of neef. De familie wens ik heel veel sterkte toe in deze onzekere tijd en hoop dat allebei de jongens er weer bovenop komen! Danielle.
Nikki Haak (3-6-2008 om 19:31)
Sander, ouders en fam, veel sterkte gewenst met alles!!
Cookie-instellingen beheren