Weerbericht:
Zonnig en droog nazomerweer
Verkeersinformatie:
Geen files

Joyrider veroorzaakt eenzijdig ongeluk

Toegevoegd: 24-06-2008, 17.11 uur
Door: Manfred Berrevoets
HOOFDPLAAT - Een 19-jarige Fransman uit Lens heeft gisteravond rond elf uur een eenzijdig ongeval veroorzaakt.

De man was, samen met een vriend, wat gaan drinken in een horecagelegenheid. Zijn vriend werd dronken en de Fransman heeft hem naar een hotel gebracht. Hierna bedacht hij zich dat het wel grappig zou zijn om een stukje te gaan rijden in de auto van zijn vriend. De 19-jarige had hier geen toestemming voor had en hij was ook niet in het bezit is van een rijbewijs.


Na een kilometer of twee rijden reed hij over de Westlangeweg in Hoofdplaat toen hij van de weg raakte. De auto kwam in de sloot terecht. De jongeman heeft de auto achtergelaten op de plaats van het ongeval en is weer teruggegaan naar het hotel.

Vanmorgen bij het wakker worden verzon de Fransman een verhaal dat beide vrienden een ongeluk hadden gehad. Omdat de vriend voor 100% zeker was dat hij niet in de auto had gereden is hij aangifte gaan doen bij de politie. Daar kwam men erachter dat de 19-jarige in de auto had gereden.

De auto is rondom zwaar beschadigd door het ongeluk. De Franse verdachte krijgt een dagvaarding van het OM en hij mag t.z.t. voorkomen bij de rechter.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mo (24-6-2008 om 21:50)
Leuke vriend, rijdt eerst je auto kapot en probeert je dan ook nog de schuld in de schoenen te schuiven achteraf.
Mo (24-6-2008 om 21:08)
Lekker zo'n vriend, eerst je auto naar de knoppen rijden en je dan nog proberen de schuld in de schoenen te schuiven achteraf ook.