Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Diverse ongelukken door gladheid

Toegevoegd: 23-11-2008, 16.17 uur
Diverse ongelukken door gladheid
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Op diverse plaatsen in de provincie zijn zondag ongelukken gebeurd door de gladheid. Het ernstigste ongeluk deed zich voor in Zaamslag.


Met name rond 15.30 uur regende het bij de alarmcentrale meldingen van ongevallen. Volgens de politie waren er rond 18.00 uur ongeveer twintig ongevallen bekend.

In Zaamslag (foto) deed zich rond 15.45 uur het ernstigste ongeluk voor: daar kwam rond die tijd een man met zijn auto in een sloot terecht naast de rotonde bij het Total-tankstation aan de Terneuzensestraat. Het slachtoffer raakte bekneld met zijn benen en moest door de brandweer uit de auto worden bevrijd. Over de aard en de ernst van zijn letsel is nog niets bekend.

Op de A58 vonden vijf ongevallen plaats. De botsingen deden zich voor ter hoogte van Arnemuiden, Kapelle en Goes. In Zeeuws-Vlaanderen was sprake van zes eenzijdige ongelukken. Deze botsingen vonden plaats in Sluiskil, Oostburg, Hulst en Zuiddorpe.

In de parkeergarage aan de Westkolkstraat in Terneuzen kon een automobiliste de helling niet meer op vanwege de gladheid.
 
Mensen die niet persé de weg op moeten wordt aangeraden dit ook niet te doen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nely (24-11-2008 om 16:22)
Er is gisteren wel degelijk gestrooid en sneeuw geschoven. Mijn man moest 2 keer weg, gisterochtend vroeg en in de namiddag nog eens. Zelf ga ik absoluut niet op pad als het niet strikt noodzakeljk is bij sneeuw en gladheid.
Medeweggebruiker (24-11-2008 om 15:32)
Lekker makkelijk om de mensen van de strooiwagens weer de schuld te geven. Deze mensen doen hun best om de wegen zo veel mogelijk begaanbaar te houden. Maar tegen sneeuw valt niet te strooien, mensen.
Vrouw van een strooier (24-11-2008 om 13:22)
Jullie moeten allemaal niet klagen over dat er niet gestrooid wordt. ik heb mijn vriend al een heel weekend niet gezien omdat tie moest strooien en sneeuw schuiven. dus wat nou er wordt niet gestrooid.......
Meeuwtje (24-11-2008 om 13:02)
Gisteren genoodzaakt om van Zuid-Holland naar West Zeeuws Vlaanderen te rijden. Één groot drama. Met een gangetje van 30 km/u het traject af moeten leggen. Vooral de bocht bij Philip Morris te Bergen op Zoom werd door velen te hard benaderd wat resulteerde in veel schuifpartijen.
Romana (24-11-2008 om 12:32)
Gistermiddag met de bus van Terneuzen naar Axel gegaan. Met een gangetje van 40 km/pu en dan nog levensgevaarlijk! In de bochten voelde je de bus telkens wat wegglijden. Best eng!
Petra (24-11-2008 om 11:03)
Ik ben gister om half 3 uit goes weggereden en was om 4 uur pas in zierikzee kon niet harder dan 20 a30 rijden maar heb geen strooier gezien dan vraag ik je...wij wisten dat het ging sneeuwenMAAR de strooiers wisten dit ook. het heeft gewoon te lang geduurd voor er actie werd ondernomen klaar
Cookie-instellingen beheren