Weerbericht:
Wolkenvelden, in het oosten soms motregen. Morgen in het westen mistig
Verkeersinformatie:
15 files van totaal 45 km

Diverse ongelukken door gladheid

Toegevoegd: 23-11-2008, 16.17 uur
Diverse ongelukken door gladheid
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Op diverse plaatsen in de provincie zijn zondag ongelukken gebeurd door de gladheid. Het ernstigste ongeluk deed zich voor in Zaamslag.


Met name rond 15.30 uur regende het bij de alarmcentrale meldingen van ongevallen. Volgens de politie waren er rond 18.00 uur ongeveer twintig ongevallen bekend.

In Zaamslag (foto) deed zich rond 15.45 uur het ernstigste ongeluk voor: daar kwam rond die tijd een man met zijn auto in een sloot terecht naast de rotonde bij het Total-tankstation aan de Terneuzensestraat. Het slachtoffer raakte bekneld met zijn benen en moest door de brandweer uit de auto worden bevrijd. Over de aard en de ernst van zijn letsel is nog niets bekend.

Op de A58 vonden vijf ongevallen plaats. De botsingen deden zich voor ter hoogte van Arnemuiden, Kapelle en Goes. In Zeeuws-Vlaanderen was sprake van zes eenzijdige ongelukken. Deze botsingen vonden plaats in Sluiskil, Oostburg, Hulst en Zuiddorpe.

In de parkeergarage aan de Westkolkstraat in Terneuzen kon een automobiliste de helling niet meer op vanwege de gladheid.
 
Mensen die niet persé de weg op moeten wordt aangeraden dit ook niet te doen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Spiegeltje (24-11-2008 om 09:33)
Waar komt in Goes de naam "van de Spiegelstraat" vandaan? Zou het daar vroeger ook al glad geweest zijn toen er niet geschoven en gestrooid werd
Rijksambtenaar (24-11-2008 om 09:03)
Wat een geklaag zeg! En dat na al die moeite van mijn collega's en die van de andere wegbeheerders. Vraag eerst eens even na hoe het allemaal werkt of bezoek een open dag van een wegbeheerder. Je komt er dan achter dat niet alles zo simpel is als het lijkt.
Claudia (24-11-2008 om 07:22)
We wisten al dat het ging sneeuwen en moeten er zelf ook rekening mee houden. ik werd ingehaald terwijl er aan de andere kant een busje in de sloot lag! en winterbanden zijn prima als je er geld voor hebt. dank je wel stooiers en schuivers dat jullie de weg iets veiliger hebben gemaakt voor ons!
Addie (24-11-2008 om 06:16)
Wat een gezeur over de strooiers zeg. Deze mannen rijden alle tijden die ze kunnen en mogen om de wegen veilig te kunnen maken. Maar laten we het eens over ons als burger hebben. Maken jullie wel je stoep ijs en sneeuwvrij zodat ik niet op mijn snuit ga bij jullie voor de deur? Denk het niet.
De voorzichtige rijder (24-11-2008 om 00:30)
Hoi rond 1700u naar huis gereden van Kattendijke naar Vlissingen, galdigeheid ook daar.. de gemeentens waren echt wel hun best aan het doen, sneeuwschuiven en zout/pekel strooien met 60 p/u over de snelweg is ook voor mij een unicum. toppie voor alle alerte automobilisten..
Erasmus (23-11-2008 om 23:36)
Zou het niet helpen als wij allemaal meer afstand houden met dit weer. Vanmiddag verplicht op de weg gereden maar jongens wat een domme verkeersdeelnemers op de weg met dit weer. En toch inhalen echt ongelofelijk. En een verjaardag of bezoekje helaas maar niet met dit weer.
Cookie-instellingen beheren