Weerbericht:
Vandaag perioden met zon en overwegend droog, morgen veel wind en buien
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 7 km

Gewapende overval op tankstation

Toegevoegd: 09-01-2010, 15.53 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - Vrijdagavond werd een gewapende overval gepleegd op een tankstation aan de Bellamystraat in Terneuzen. Kort na de overval kon de dader al worden aangehouden.


Het betreft een 42-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Omstreeks 21.00 uur werd bij de politie melding gedaan van een gewapende overval. De dader had een geldbedrag buitgemaakt en was weggelopen richting winkelcentrum 'Zuidpolder'.

Aan de hand van het opgegeven signalement startte de politie gelijk een onderzoek in de omgeving. Een kwartier later werd de man al aangehouden. Hij is ingesloten in een politiecel in Torentijd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hennie (9-1-2010 om 18:47)
Opsluiten die *** en 25 jaar vasthouden op water en brood! Nooit zal iets anders helpen ons "fatsoenlijke" burgers te beschermen! Misschien afhakken hand (eentje per keer) nog beter, maar dan openbaar zodat iedereen kan mee genieten!
Anoniem (9-1-2010 om 18:44)
Geweldig politie optreden, daar kunnen we trots op zijn
Hans (9-1-2010 om 18:40)
Ikke, het is ook nooit goed wat de politie doet. Waarschijnlijk ben jij zo iemand die verwacht dat op elke hoek een agent staat te wachten op die wereld melding van jou.
Ikke (9-1-2010 om 17:44)
Door het goede en rustige handelen van de pompbediende en zijn goede reactie kon de overvaller snel door de politie worden opgepakt. Dat moet er staan want anders had de politie zoals altijd volledig in het duister getast...
Jan (9-1-2010 om 16:26)
Kijk dat is goed werk van de agenten opslag geven belonen dat werkt motiverend das goed voor ons en de agenten .
Natas (9-1-2010 om 16:25)
Pfff zeer triest. Ik vind de mensen die daar werken altijd heel erg vriendelijk. Gelukkig is die vent gelijk gepakt!!
Cookie-instellingen beheren