Weerbericht:
Opklaringen, vanavond en vannacht op steeds meer plaatsen (dichte) mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Verdachte dodelijk ongeluk Vlissingen weer aangehouden

Toegevoegd: 22-07-2020, 17.38 uur
De vrouw werd in haar rolstoel aangereden door de bestuurder van een personenauto.
De vrouw werd in haar rolstoel aangereden door de bestuurder van een personenauto.
© Foto: Tim Koster
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Een 27-jarige Rotterdammer is voor de tweede keer aangehouden vanwege een dodelijke aanrijding in Vlissingen, op 10 juni. Bij de aanrijding kwam een 42-jarige vrouw om het leven.


Op de bewust woensdag reden twee bestuurders in witte Volkswagens Golf over de Burgemeester Van Woelderenlaan in Vlissingen. Mogelijk hielden ze een straatrace. Uit politieonderzoek en getuigenverklaringen is vast komen te staan dat beide voertuigen met zeer hoge snelheid door die straat reden. Op grond van deze nieuwe onderzoeksinformatie heeft het Openbaar Ministerie besloten om de 27-jarige Rotterdamse bestuurder, die ervan verdacht wordt de aanrijding te hebben veroorzaakt, opnieuw aan te houden. Het onderzoek naar de dodelijke aanrijding is nog in volle gang.

De politie is op zoek naar getuigen die informatie hebben over een (tweede) witte sportieve Volkswagen van het type Golf die op woensdag 10 juni rond 17.30 uur met hoge snelheid door de Burgemeester van Woelderenlaan in Vlissingen reed. De politie kan tot nu toe noch de auto, noch de bestuurder traceren. Het zou kunnen dat de bestuurder van deze auto meer kan vertellen over het dodelijk ongeval dat toen plaatsvond.

 

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
P (22-7-2020 om 17:52)
Beetje speurwerk beetje camera’s beetje moeite, dan denk ik dat je dat andere auto’tje ook wel zo hebt.
Cookie-instellingen beheren