Weerbericht:
Eerst zon, later bewolkt en vanavond regen
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 33 km

Weer groot onderzoek vanwege verdwenen Ichelle

Toegevoegd: 16-02-2021, 12.08 uur - Update: 16-02-2021, 14.13 uur
Door: Roland de Jong

SLUIS - In het buitengebied van Sluis vindt momenteel een groot politie-onderzoek plaats. Volgens de politie houdt dit verband met de vermissing van Ichelle van de Velde (29) uit Oostburg. Vorige week meldde de politie dat zij vermoedelijk is vermoord en werd een verdachte aangehouden.


Ichelle van de Velde wordt sinds half december vermist. Op 14 december heeft de oma van Ichelle haar 's avonds voor het laatst fysiek gezien. Een dag later is ze mogelijk nog door een bekende gezien. Dat gebeurde rond 14.30 uur op het Ledelplein in Oostburg. Sindsdien ontbreek ieder spoor van de vrouw en is meermaals met honden naar haar gezocht bij onder meer het natuurgebied Groote Gat in Oostburg.

Vorige week dinsdag werd een 44-jarige vrouw uit Aardenburg aangehouden als verdachte in de zaak. Zij werd in eerste instantie verdacht van wederrechtelijke vrijheidsbeneming maar de aanklacht werd later verzwaard naar moord. Bij onderzoek in de winkel van de Aardenburgse, vlakbij die van Ichelle, werden volgens de politie sporen gevonden van een misdrijf.

Over het onderzoek dat momenteel plaatsvindt bij de Kanaalweg in Sluis kan de politie nog weinig zeggen behalve dan dat sinds vanochtend onderzoek wordt gedaan in het kader van de vermissingszaak. De straat waar het onderzoek plaatsvindt is door politiemensen afgezet en op de naastgelegen watergang vaart een politiebootje. Er zijn ook specialistische honden ter plaatse. Rond 14.00 uur kwam tot slot ook een politiehelikopter naar de locatie om deze van bovenaf in beeld te brengen.

Later meer


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joop (16-2-2021 om 13:34)
Zou die vrouw dan verteld hebben wat ze gedaan heeft en waar ze ‘gedumpt’ is? Hoop het zo voor de achterblijvers..
Cookie-instellingen beheren