Weerbericht:
Overwegend zonnig en droog, morgen enkele graden koeler
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Doorzoekingen in zaak vermiste Ichelle uit Oostburg

Toegevoegd: 18-01-2021, 15.18 uur
Door: Roland de Jong

OOSTBURG -  Politie en justitie hebben maandag uitgebreid de woning en de winkel van de sinds half december vermiste Ichelle van de Velde (29) uit Oostburg doorzocht. Of dat iets heeft opgeleverd, is nog niet bekend.


Ichelle wordt sinds 16 december vermist. De politie zegt op dit moment nog volledig in het duister te tasten over haar vermissing. "Er zijn geen aanknopingspunten", aldus een woordvoerder vandaag. De politie houdt volgens de woordvoerder rekening met diverse scenario's, zoals een vrijwillige verdwijning. "Maar ook de mogelijkheid van een misdrijf kan de politie nog niet uitsluite", aldus de woordvoerder.

Vandaag is de hele dag forensisch onderzoek gedaan in Ichelles woning aan de Vaartstraat en haar bedrijf Pins & Needles aan de nabij gelegen Burgemeester Erasmusstraat in het centrum van de stad. Het onderzoek is uitgevoerd door specialisten van de politie en het Nederlands Forensisch Instituut (NFI). Er is ook een politiehond ingezet.

Eerder werd meermaals naar Ichelle gezocht bij natuurgebied Groote Gat, eveneens in Oostburg. Tot nu toe bleven al die zoekacties zonder resultaat. De politie kreeg tot nu toe tientallen tips over de verdwijning van Ichelle, waarvan een deel nog steeds wordt onderzocht. Nieuwe tips zijn nog altijd welkom. Deze kunnen worden doorgegeven via de opsporingstiplijn van de politie: 0800-6070.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Raggie (19-1-2021 om 08:17)
Vreemd dat dit nu pas gebeurd al meer dan een maand later, ik hoop dat ze er succes mee hebben
Cookie-instellingen beheren