Weerbericht:
Vannacht enkele buien. Overdag perioden met zon en slechts lokaal een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Mountainbiker mishandelt appelgooiende wandelaar

Toegevoegd: 18-04-2021, 18.28 uur
Mountainbiker mishandelt appelgooiende wandelaar
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

DISHOEK - Op het duinpad bij Dishoek (Koudekerke) is zondagmiddag een 66-jarige wandelaar uit Vlissingen mishandeld door een mountainbiker. Dat gebeurde nadat de wandelaar een appel naar een mountainbiker had gegooid die hem 'van de sokken' had gereden. De politie zoekt getuigen.


De Vlissinger liep rond 14.00 uur over het duinpad toen hij volgens de politie van de sokken werd gereden door twee mountainbikers. De wandelaar schrok en gooide een appel naar de fietsers. Vervolgens passeerden twee andere mountainbikers die vermoedelijk bij de eerste twee hoorden. Eén van de laatstpasserende fietsers gaf de wandelaar tijdens het passeren een dreun, zo schrijft de politie op Facebook.

Na het incident fietsten de mountainbikers met hoge snelheid door. Door de uitgedeelde klap viel de wandelaar in de bosjes. Hij liep hierdoor een hoofdwond op. De Vlissinger heeft aangifte gedaan en de politie heeft de zaak nu in onderzoek. Getuigen worden gevraagd om te bellen met 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (20-4-2021 om 21:42)
Karel goed lezen is blijkbaar moeilijk .hij gooide die appel niet zomaar .lees even goed wat er daarvoor gebeurde
Koos P. (20-4-2021 om 11:59)
Plottwist: Het waren geen mountainbikes maar ATB's (All Terrain Bikes). Serieus, een beetje flauw om daar op aan te vallen. Een mountainbike is niet per definitie alleen geschikt om in de bergen te rijden. Als we dergelijke benamingen zo serieus gaan nemen dan horen er ook geen huisdieren en huisvrouwen op straat te lopen. Laten we gewoon normaal doen en niet in alles op zoek gaan om elkaar dwars te zitten.
karel (20-4-2021 om 09:39)
De confrontatie zelf oplopen zoeken door een appel te gooien en daarna lopen janken omdat je het verliest.
@ik (20-4-2021 om 00:07)
@ik echt ? werkt dat zo ? dus u loopt op straat, en ik steek u neer ! dan heeft u even veel schuld ? Want " Waar 2 kijven hebben 2 schuld " Hoe op met die false kerk onzin praat svp
Mijn mening (19-4-2021 om 22:23)
Ik neem aan dat deze bergfietser zichzelf aangeeft en excuses gaat aanbieden. Hoe zou hij reageren als iemand zijn vader een dreun geeft? Ik kan zijn reactie wel invullen.
F (19-4-2021 om 20:35)
Het is heel eenvoudig: het duinpad is een voetpad....
Cookie-instellingen beheren