Weerbericht:
Vrij zonnig, vanavond en morgen bewolkt en van tijd tot tijd (mot)regen
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Zeer grote brand bij fruitbedrijf in Kapelle

Toegevoegd: 20-05-2021, 03.45 uur
Foto 24 van 25

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ger (23-5-2021 om 09:28)
een kennis van mij heeft ook in zo'n loods gewoond gedurende een aantal maanden, niks mis mee. misschien moeten we niet zo zielig doen... tis gewoon weer even aanpassen en doorgaan...
Joris (21-5-2021 om 20:04)
@Jose en Sunny, Maria heeft gelijk. De loodsen zijn verloren gegaan, de 2 woningen niet. De bewoners van de woningen én 17 arbeidsmigranten waren aanwezig. Begrijpend gelezen betekend dit: De 17 arbeidsmigranten zijn geen bewoners van de woningen. In overleg met de gemeente zijn de arbeidsmigranten elders ondergebracht. Waarom? Omdat ze in de loodsen bivakkeerden die verloren zijn gegaan. Zonder voldoende veiligheidseisen die aan bewoonbare panden worden gesteld neem ik aan, omringt met brandbare materialen als houten kisten. Hier hadden diverse doden kunnen vallen als de brand niet op tijd zou zijn ontdekt.
Jose (21-5-2021 om 00:36)
Maria, U kunt beter lezen dan wie dan ook. U beweerd dat de arbeidsmigranten gehuisvest waren in een loods. Waar haalt U deze wijsheid cq onzin vandaan? Het is nooit te laat om begrijpend te leren lezen.
Sunny (20-5-2021 om 13:57)
Waar valt in het bericht te lezen dat de arbeidsmigranten IN de loods gehuisvest waren? Gelukkig is de schade beperkt gebleven tot de loodsen met kisten, dit is vervangbaar
Maria (20-5-2021 om 08:40)
17 Migranten, die in de loods gehuisvest waren? Hoop dat ze nu een betere huisvesting krijgen. "Gelukkig" voor de werkgever is zijn huis wél bespaart gebleven...….
Cookie-instellingen beheren