Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 60 km

Drie woninginbraken in Zeeland

Toegevoegd: 02-11-2012, 11.37 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Donderdag is er ingebroken in woningen in Zaamslag, Breskens en Vlissingen. Dat meldt de politie.


Donderdag werd ingebroken in een woning in de Van Dishoeckstraat in Vlissingen. Men kwam binnen door een raam en de woning werd doorzocht. Er werden een dvd-speler en diverse cd's en dvd's gestolen.

's Avonds werd ingebroken in een woning in de Plevierlaan in Breskens. Men kwam de woning binnen door het forceren van een ruitje. Er werd een kluisje met daarin sieraden, munten en enkele tientallen euro's gestolen.

Vannacht werd ingebroken in een woning in de Puntstraat in Zaamslag. Er werd een deur geforceerd en in de woning werden verschillende kasten doorzocht. Men ging er vandoor met een LCD televisie ter waarde van enkele honderden euro's.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anneke (2-11-2012 om 12:05)
Inbraken schijnen aan de orde van de dag te zijn. Zijn er zoveel mensen die niet met hun kladden van andermans spullen kunnen afblijven? Als je reacties op HVZeeland leest, lijken er genoeg "normale" mensen te zijn, maar naar het aantal inbraken geloof ik dat de normale mens in de minderheid raakt!
Cookie-instellingen beheren