Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 41 km

Verdachte man aangehouden

Toegevoegd: 04-11-2012, 14.59 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft zaterdag tegen middernacht een 40-jarige Middelburger aangehouden. Hij struinde door enkele tuinen.


Omstreeks 23.30 uur was bij de politie melding gedaan dat in de achtertuin van woningen aan de Duke Ellingtonstraat en de Jazzroute een man liep. Hij werd achterna gezeten door een tweetal buurtbewoners die hem daarbij betrapt hadden.

In verband met de woninginbraken van de afgelopen tijd gingen meerdere agenten ter plaatse. Uiteindelijk werd de verdachte man bij het tunneltje, dat onder de N57 loopt, aangehouden. De Middelburger is overgebracht naar het politiebureau.

Na verhoor en opmaken van proces-verbaal is hij vanmiddag weer in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rosa (4-11-2012 om 19:21)
Nouja Basb..........kom eens met 2 voeten op aarde zeg........deze man was al in meerdere tuinen geweest en bestudeerde de mogelijkheden om in te breken.....loop je dan zomaar "verdacht"rond???!!!!!
Buurtbewoner (4-11-2012 om 18:46)
Kordate actie hoor van de bewoners,wel erg nalatig dat de politie hem dan weer zo snel op vrije voeten laat.
Rosa (4-11-2012 om 17:43)
Tuurluk is hij weer vrij.........."mag je niet meer doen hoor meneer" en hij gaat gewoon verder met waaraan hij bezig was namelijk kijken waar hij kon inbreken.......wat een land dat dit allemaal zomaar ongestraft kan!!!
Rosa (4-11-2012 om 15:53)
Duidelijk was dat deze man met een inbraak bezig was en dat loopt nu alweer vrij rond!!! schandalig toch??? maar ja........kan allemaal dus in Nederland en zolang het nog zo zal blijven zullen deze mensen er dus ook altijd blijven...........
Basb (4-11-2012 om 15:29)
Een proces verbaal opgemaakt voor? je hebt toch geen reden om hem aan te houden als hij 'verdacht' rondloopt
Cookie-instellingen beheren