Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Verdachte branden Oosterland opnieuw aangehouden

Toegevoegd: 14-05-2013, 13.26 uur
Door: Veerle van Iren
OOSTERLAND - De 38-jarige verdachte van de brandstichtingen in Oosterland die vorige week na zijn aanhouding in vrijheid gesteld werd, is gisteren opnieuw aangehouden.


Omdat er in het onderzoek naar de branden in Oosterland nieuwe feiten aan het licht zijn gekomen, kan de man opnieuw als verdachte worden aangemerkt. Hij is overgebracht naar een politiecel in Torentijd waar hij op dit moment gehoord wordt over de zaak.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Feebiun (14-5-2013 om 15:56)
Zo, nu ben ik benieuwd of al die mensen die vorige week zo reageerden dat wij oosterlanders misschien wel de verkeerde hadden enz, enz, nig zoveel praatjes hebben!!
Dima (14-5-2013 om 15:20)
Hehe... eindelijk ! Het recht moet en zal zijn loop hebben ....
Peter Zuidijk (14-5-2013 om 15:14)
Eindelijk!!!! Nu vasthouden en 10 jaar gevangenisstraf geven. Zo krijgen de mensen in Oosterland eindelijk rust.
Jaap (14-5-2013 om 13:57)
Of deze person de dader is weten we nog niet maar in Torentijd zit hij veiliger dan in het dorp. Daar staan ze misschien al met de hooivorken klaar om voor eigen rechter te spelen.
Cookie-instellingen beheren