Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 17 km

Arrestatieteam oefent in slooppand

Toegevoegd: 29-01-2014, 14.47 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Het arrestatieteam (AT) van de Zuidelijke politiekorpsen heeft vanochtend en vanmiddag geoefend in een slooppand in Vlissingen.

Vanwege de oefening reden vanochtend diverse onopvallende voertuigen met spoed de provincie binnen via de A58. Rond 08.30 uur arriveerde het team bij de President Rooseveltlaan in Vlissingen.

Aan de Rooseveltlaan worden sinds september diverse portiekwoningen gesloopt. Voor de politie een mooie kans om een oefening te houden waarbij bijkomende schade geen probleem was. Binnen werd onder meer geoefend op het binnenvallen van woningen. Diverse deuren werden tijdens de training 'opgeofferd'.

Aan het begin van de middag werd de oefening weer beëindigd.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
anaoniem (29-1-2014 om 20:53)
bij een oefening proberen ze een echte situatie na te bootsen en daar hoort het snelle rijden ook bij. zo iets moet ook regelmatig worden geoefend
Dennis (29-1-2014 om 20:53)
Een team om trots op te zijn. Lossen de meeste klussen prima op, ondanks ze met de meest gevaarlijke situaties te maken krijgen. En dondersgoed weten waar ze mee bezig zijn. Ook in het verkeer. Goede oefening zo!
R (29-1-2014 om 20:41)
kost weer een hoop geld en dan zonder noodzaak de verkeersregels overtreden. Tja als je je verveeld ga je wat verzinnen voor tijdverdrijf.
Mina (29-1-2014 om 20:31)
Burgers konden van te voren niet weten dat het een oefening betrof. Wanneer politie, brandweer, ambulance met veel toeters en bellen aan komt rijden dient u plaats te maken. Deze chauffeurs zijn er in getraind snel doch veilig deel te nemen aan het verkeer. Achteraf bleek dat het om een oefening ging en dan gaat de burger miepen...... Maar deze mensen zetten zich dagelijks in voor uw en mijn veiligheid, beetje begrip voor hen is wel op zijn plaats!
B Janssen (29-1-2014 om 20:25)
Ik geloof dat heel veel mensen in Nederland zitten en staan te slapen open je ogen we zijn een spiegelbeeld van Amerika aan het woden ja dus een echte Politiestaat word Nederland kijk maar op youtube genoeg informatie THE ILLUMINATI'S FINAL COWNTDOWN 2014- en er zal veel meer gebeuren in niet al te lange tijd ! je bent gewaarschuwd !!!!!!!!
michel (29-1-2014 om 19:26)
als ze mij in gevaar hadden gebracht had ik direct aangifte gedaan tegen deze arrogante mannetjes, juist deze zouden toch het goede voorbeeld moeten geven
Cookie-instellingen beheren