Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Arrestatieteam oefent in slooppand

Toegevoegd: 29-01-2014, 14.47 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Het arrestatieteam (AT) van de Zuidelijke politiekorpsen heeft vanochtend en vanmiddag geoefend in een slooppand in Vlissingen.

Vanwege de oefening reden vanochtend diverse onopvallende voertuigen met spoed de provincie binnen via de A58. Rond 08.30 uur arriveerde het team bij de President Rooseveltlaan in Vlissingen.

Aan de Rooseveltlaan worden sinds september diverse portiekwoningen gesloopt. Voor de politie een mooie kans om een oefening te houden waarbij bijkomende schade geen probleem was. Binnen werd onder meer geoefend op het binnenvallen van woningen. Diverse deuren werden tijdens de training 'opgeofferd'.

Aan het begin van de middag werd de oefening weer beëindigd.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
anoniem (29-1-2014 om 17:19)
hej (dennis) kijke hoe jij zou piepen als ze per ongeluk voor de oefening jou kind met hoge snelheid zouden scheppen kijken of je dan nog zo tege andere mensen ga lopen mauwen kinderen zijn het sorry
Simon Vis (29-1-2014 om 17:04)
Daar zijn onze zeurpieten weer. Natuurlijk anoniem (@weg gebruiker). Waarom zo zeuren, toch goed dat ze oefenen? Het is dat je het hier gelezen had dat ze gingen oefenen, anders had je niet gezeurd. Ze moeten toch ergens een keer oefenen? Want als het serieus is loop je te zeuren dat ze het niet kunnen!!!
Dennis (29-1-2014 om 16:52)
Als ze voor u moesten komen met spoed was het niet erg geweest zeker! Maar nu het een oefening betrof vind u het een probleem? Jammer dat zulke z.k..s er zijn.
Henne (29-1-2014 om 16:18)
Mogen zij wel hun auto op de stop parkeren ik heb net een boete betaald
weg gebruiker (29-1-2014 om 15:56)
Ik heb ze vanmorgen zien rijden.. niet normaal voor een oefening om met die hoge snelheid door het drukke verkeer te rijden en andere weg gebruikers in gevaar te brengen.. hun voelen zich ook de koning op de weg met die zwaailichten aan.. iedereen aan de kant en maar denken dat er wat is gebeurd. schandalig
Cookie-instellingen beheren