Weerbericht:
Wisselvallig weekeinde
Verkeersinformatie:
Geen files

15.000 euro voor gouden tip dode vrouw Westdorpe

Toegevoegd: 28-01-2020, 22.34 uur
De locatie bij Westdorpe waar de vrouw vorig jaar werd gevonden.
De locatie bij Westdorpe waar de vrouw vorig jaar werd gevonden.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Tim Koster

WESTDORPE - De Hoofdofficier van Justitie looft 15.000 euro uit voor de gouden tip die leidt naar de identiteit van de vrouw die vorig jaar, 22 juni 2019, doodgeschoten in een weiland bij Westdorpe is gevonden door een voorbijganger.


Tot op de dag van vandaag hebben het Openbaar Ministerie en de politie helaas nog geen informatie mogen ontvangen die leidde naar de identiteit van de onbekende doodgeschoten vrouw. Over deze zaak zijn sinds juni 2019 al verschillende berichten verschenen, en er zijn inmiddels rond de 500 tips bij het onderzoeksteam binnengekomen. Geen enkele tip heeft vooralsnog geleid tot oplossing van de zaak, of de identiteit van de vrouw. Het is daarom dat de Hoofdofficier van Justitie een beloning van 15.000 euro heeft uitgeloofd voor de persoon die zich meldt met de gouden tip die leidt tot het achterhalen van de identiteit van de onbekende vrouw en de oplossing van het misdrijf.

Foto’s van de vrouw en meer informatie over deze zaak is te vinden via politie.nl


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Keetje (1-2-2020 om 23:00)
Waarom niet de foto publiceren in andere Europese landen? Er moet toch iemand in Europa deze arme vrouw kennen?
Recherche Ronny (30-1-2020 om 08:35)
Aaaah ik zie een hoop rechercheurs hier! Altijd handig.
Johan (29-1-2020 om 19:05)
'Etiketten in haar kleding kunnen uitsluitsel geven waar die gekocht zijn'. Wat begrijpt u precies niet aan de omschrijving 'naakt aangetrokken'?
mar (29-1-2020 om 12:47)
Als men nu zoveel geld uitlooft en er komen van die aasgieren, dan moet er weer geld uitgegeven worden aan onderzoek en kost het nog meer,. Als ze hier in de omgeving niet gekend is, kan ze met een trucker meegekomen zijn uit Oost-EU; etiketten in haar kleding een uitsluitsel geven waar die gekocht zijn? De dader zal niet zelf komen zeggen dat ie het gedaan heeft om dit bedrag te innen, lijkt me. Nou zijn de straffen voor moord hier niet hoog en je hebt een warm verblijf en goed te eten enzzz
Johan (28-1-2020 om 23:17)
In het verleden is het vaker voorgekomen dat er lijken net over de grens gedumpt werden in de regio van Sas van Gent. Ook in dit geval vond de misdrijf elders plaats en werd het lichaam zonder kleding net over de grens gedumpt. Dat vertraagt het onderzoek natuurlijk. Het onderzoeksteam belast met deze zaak zal haar pijlen meer op het buitenland moeten richten, Belgie of Frankrijk. Het is nu ondertussen toch wel duidelijk dat deze vrouw niet in Nederland vermist wordt.