Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Na 370 tips Westdorpe nog geen 'gouden'

Toegevoegd: 19-08-2019, 11.53 uur
De vrouw werd gevonden bij de Sint Anthoniekade in Westdorpe.
De vrouw werd gevonden bij de Sint Anthoniekade in Westdorpe.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Roland de Jong

WESTDORPE - In de zaak van de onbekende vrouw die op 22 juni doodgeschoten werd aangetroffen in Westdorpe zijn bij het rechercheteam inmiddels al 370 tips binnengekomen. Tot nu toe is de gouden tip echter nog altijd niet binnengekomen.


Volgens de politie zijn vanuit het hele land verschillende meldingen binnengekomen over een vermiste Duitse vrouw: Monika Ritschel. De politie: "De rechercheurs kunnen zich dat goed voorstellen, want toen zij een foto zagen van deze vrouw dachten zij in eerste instantie ook dat dit de onbekende vrouw betrof. De gelijkenis leek treffend."

"
Na contact met de Duitse autoriteiten is in Duitsland onderzoek gedaan. Uit dat onderzoek is gebleken dat de vrouw die in Westdorpe is aangetroffen niet Monika Ritschel was. Deze vrouw kan dus worden uitgesloten bij het onderzoek dat in Zeeland-West-Brabant gedraaid wordt door het Team Grootschalige Opsporing. De destijds vermiste Monika Ritschel is overleden aangetroffen en begraven in Duitsland", aldus de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AD. (19-8-2019 om 18:56)
Onbegrijpelijk.