Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
77 files van totaal 265 km

Sporenonderzoek Rilland nog in volle gang

Toegevoegd: 21-03-2017, 12.30 uur
Door: Roland de Jong

RILLAND - In de Hontestraat in Rilland zijn diverse technisch rechercheurs nog volop bezig met sporenonderzoek. Hier werd maandag het stoffelijk overschot van een vermoorde man gevonden.


Maandagavond werd in en rond de woning ook al uitgebreid onderzoek gedaan. Een deel van het huis is echter nog niet onderzocht en dit zal vandaag gebeuren. Vanaf half twaalf werd ook uitgebreid onderzoek gedaan in de voortuin van de rijtjeswoning. Rechercheurs in witte overalls maakten foto's en legden met gips een afdruk in de aarde vast.

Inmiddels wordt het sporenonderzoek in de woning voortgezet. Voor het huis staan diverse bussen en een aanhangwagen van de technische recherche. De politie meldde vanochtend al dat het slachtoffer vermoedelijk de 65-jarige bewoner van het pand is, maar dat hierover nog geen zekerheid bestaat. Ook over de doodsoorzaak is nog niets bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tonnie (21-3-2017 om 23:31)
Het kan fout aflopen als je je met criminelen in laat.
ad (21-3-2017 om 16:28)
@ moeder: u kijkt teveel tv-series!!! Sterkte voor de nabestaanden...
Moeder (21-3-2017 om 13:35)
Raar dat ze daar zo lang over doen... geen kogels? Verwurging misschien? Doodgeslagen? Vergiftigd? Dat zou toch vrij snel boven tafel moeten komen?
Cookie-instellingen beheren