Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
76 files van totaal 264 km

Negen tips over moord Kees van Schaik

Toegevoegd: 22-03-2017, 16.28 uur
Het 65-jarige slachtoffer werd maandag gevonden.
Het 65-jarige slachtoffer werd maandag gevonden.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

RILLAND - De politie heeft negen tips gekregen naar aanleiding van de uitzending van Opsporing Verzocht over de moord op de 65-jarige Kees van Schaik uit Rilland.


Volgens de politie gaan de binnengekomen tips met name over de achtergrond van het slachtoffer en de auto waarnaar de politie specifiek vroeg. In de Hontestraat waarin het slachtoffer woonde is zondag namelijk een zwarte stationwagen gezien. De politie komt graag in contact met mensen die de auto hebben gezien of weten wie er in heeft gereden.

Inmiddels is ook duidelijk dat in de wietkwekerij die op de zolder van Van Schaiks woning was gevestigd in totaal 120 planten stonden. De politie meldde gisteren al dat deze net waren geoogst. De kwekerij is vanmiddag geruimd door een gespecialiseerd bedrijf.

Het Team Grootschalige Opsporing (TGO) dat op de zaak is gezet gaat de komende tijd aan de slag met de nu binnengekomen tips.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Badr (23-3-2017 om 11:31)
Dat was ook mijn eerste gedachte @ loki. Die kat kan er toch ook niet aan doen dat zijn baasje zich inliet met zware criminelen ? Ja het lijkt allemaal leuk en makkelijk, een paar plantjes kweken, en dat is het ook, stelt niet veel voor, planten groeien haast vanzelf. Maar als je je oost wil verkopen dan begint de ellende. Anderen beginnen hun kwekerij samen met geld van louche figuren en zitten dan vanaf het begin al in de tang. Er zijn vast leuke winsten te behalen, maar vroeg of laat weten criminelen ook van je winsten dan betaal je de prijs. Zelf denk ik aan een ripdeal die fout is afgelopen.
loki (22-3-2017 om 17:39)
ik hoop wel dat er ook voor die lieve kat gezorgd wordt? die kan er niks aan doen en heeft geen baasje meer, helaas
Cookie-instellingen beheren