Weerbericht:
Opklaringen, geleidelijk toenemende bewolking
Verkeersinformatie:
25 files van totaal 76 km

Onderzoek in vijver moord Oostkapelle

Toegevoegd: 12-06-2019, 12.42 uur
Door: Roland de Jong

OOSTKAPELLE - In de vijver bij Parc Zonnehove in Oostkapelle doet de politie momenteel onderzoek naar aanleiding van de dood van een vrouw op vrijdag 24 mei.


De 78-jarige vrouw werd op vrijdagmiddag 24 mei gewond aangetroffen in een appartementencomplex aan het Veldzigt en overleed later aan haar verwondingen. Uit sectie bleek dat ze door geweld was omgekomen. Vier dagen later werd de 56-jarige man als verdachte opgepakt.

​Het Landelijk Team Onderwaterzoekingen van de politie is met een boot op het water. Twee politiemensen dreggen op zoek naar eventueel bewijsmateriaal. Ook de afdeling Forensische Opsporing is aanwezig bij het appartementencomplex waar de vrouw werd omgebracht.

Vandaag werd overigens bekend dat de voorlopige hechtenis van de 56-jarige verdachte, een medebewoner van het appartementencomplex, met 30 dagen is verlengd.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren