Weerbericht:
Overdag in het noorden zon, in het zuiden wolkenvelden
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zoekt getuigen misdrijf Oostkapelle

Toegevoegd: 06-06-2019, 18.35 uur
Uit sectie bleek dat de vrouw door geweld om het leven is gebracht.
Uit sectie bleek dat de vrouw door geweld om het leven is gebracht.
© Foto: Roland de Jong
Door: Manfred Berrevoets

OOSTKAPELLE - De politie is op zoek naar mensen die op vrijdagmiddag 24 mei bij het woningcomplex aan de Veldzigt in Oostkapelle zijn geweest. Mogelijk kunnen zij iets meer vertellen over het misdrijf waardoor een 78-jarige bewoonster om het leven kwam.


De vrouw werd de bewuste vrijdagmiddag gewond aangetroffen en overleed later aan haar verwondingen. Uit sectie bleek dat ze door geweld was omgekomen. Vier dagen later werd een 56-jarige man als verdachte opgepakt.

In verband met verder onderzoek naar de zaak doet de recherche een oproep naar getuigen. Specifiek voor bezoekers of passanten van het woningencomplex die daar vrijdag 24 mei tussen 14.00 uur en 17.00 uur geweest zijn of bijvoorbeeld door het park hebben gelopen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren