Weerbericht:
Vrij warm weekeinde met af en toe onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Arrestatie na schietpartij Terneuzen

Toegevoegd: 03-12-2014, 14.07 uur
Door: Rolf de Feijter

TERNEUZEN - De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag in Amsterdam een 25-jarige inwoner van Terneuzen aangehouden in verband met de dodelijke schietpartij in Terneuzen. Hij is door een hulpofficier van justitie in verzekering gesteld en wordt vrijdag voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Zondagmorgen kwam een 23-jarige inwoner van Terneuzen in het centrum van de stad om het leven bij een schietpartij. Een 27-jarige man uit Terneuzen raakte licht gewond. Hij werd na medische behandeling in het ziekenhuis aangehouden en is vandaag voorgeleid aan de rechter-commissaris.

De 25-jarige Terneuzenaar is in bewaring gesteld. De twee mannen en het dodelijk slachtoffer zijn bekenden van elkaar. Het is volgens de politie in dit stadium van het onderzoek niet mogelijk om inhoudelijk op de zaak in te gaan. Het rechercheonderzoek wordt voortgezet.

Zie ook:
Dode schietpartij 23-jarige man (01-12-2014)
Groot onderzoek dodelijke schietpartij Terneuzen   (30-11-2014)
Dode bij schietpartij Terneuzen   (30-11-2014)

Zie ook:

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren