Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele buien, in het zuidoosten een mistbank
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Moordverdachten Terneuzen blijven achter tralies

Toegevoegd: 16-11-2015, 16.23 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - Twee Terneuzenaren, de 37-jarige R.B. en zijn maat P. M. (24), die worden verdacht van onder meer poging moord, poging doodslag en mishandeling blijven achter de tralies. Het verzoek van hun advocaten om het uit die voorlopige hechtenis te schorsen werd maandag door de Rechtbank in Middelburg afgewezen.


B.zou betrokken zijn geweest bij de schietpartij in Terneuzen op 30 november vorig jaar waarbij G. Verhelst door S. C. werd doodgeschoten. C. kreeg daarvoor onlangs dertien jaar gevangenisstraf opgelegd. B. zou het neefje van C. met een mes in diens nek hebben gestoken.


M. wordt ervan verdacht op 16 december op het neefje te hebben geschoten, die daardoor in een rolstoel belandde. Het Openbaar Ministerie verdenkt hem van poging moord.

Wanneer de zaak inhoudelijk zal worden behandeld is nog niet bekend. Eerst moeten er nog getuigen worden gehoord en is het dossier nog niet compleet.

Zie ook:

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren