Weerbericht:
Zonnige perioden en een enkele bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Vijftien rechercheurs op zaak Koudekerke

Toegevoegd: 13-04-2017, 18.26 uur
Door: Manfred Berrevoets

KOUDEKERKE - De politie heeft zeker vijftien rechercheurs op de zaak Koudekerke gezet. Dat meldt Omroep Zeeland.


Vanochtend werden bij de Verlengde Dishoekseweg een man en vrouw gevonden die met geweld om het leven zijn gebracht. De politie is daarop een grootschalig onderzoek gestart. Wie de man en vrouw zijn wil de politie nog niet zeggen. De politie wil eerst het onderzoek in de omgeving afronden voordat de identiteit definitief kan worden vastgesteld. Het onderzoek in Koudekerke gaat nog uren duren.

Wat wel vaststaat is dat de man en vrouw met geweld om het leven zijn gebracht. De politie vond de twee lichamen vanochtend nadat ze waren gebeld over een verdachte auto. Die stond langs de Verlengde Dishoekseweg in een bossage waar normaal gesproken geen auto's kunnen komen. De auto is net na 17.00 uur door bergingsbedrijf Kuzee weggehaald.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren