Weerbericht:
Van tijd tot tijd onweersbuien. Morgenmiddag veel regen
Verkeersinformatie:
22 files van totaal 80 km

Onderzoek na arrestatie in zaak Oostkapelle

Toegevoegd: 29-05-2019, 11.48 uur
Door: Roland de Jong

OOSTKAPELLE - De politie verwacht de komende dagen nog onderzoek te doen in en bij het appartementencomplex in Oostkapelle waar vrijdag een vrouw levenloos werd aangetroffen.


Naar aanleiding van de arrestatie van een 56-jarige bewoner van het complex vanochtend is de politie weer druk bezig met sporenonderzoek. Het 78-jarige slachtoffer werd vrijdag rond 16.00 uur aangetroffen in het complex aan het Veldzigt. Volgens een buurtbewoner werd de verdachte vanochtend door meerdere politieagenten op straat aangehouden.

Het ramen bij het appartement van de verdachte zijn door de politie afgeplakt. Er zijn verschillende rechercheurs aanwezig. Buiten staat een busje van de afdeling forensische opsporing. De politie heeft vanochtend laten weten dat de komende dagen nog uitgebreid onderzoek zal plaatsvinden en dat nog niet duidelijk is wat er vrijdag precies is gebeurd. Maandag werd wel vastgesteld dat vrijwel zeker sprake is geweest van een misdrijf.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ja-Ja (30-5-2019 om 05:58)
Na de maaltijd komt de mosterd. Gemeente en Politie[Burgermeester] wist van de problemen met dit" heerschap". Nu het tragisch is afgelopen proberen ze hun handen in onschuld te wassen. En er zijn veel meer van deze problemen in Nederland. Maar altijd weer "We konden niets doen". Dan maar de wet veranderen in het voordeel van de zwakkere in de maatschappij. Sterkte voor de familie van Mevrouw en de mede Bewoners.
Cookie-instellingen beheren