Weerbericht:
Morgen geleidelijk meer bewolking, later regen
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 28 km

Huiszoeking bij nieuwe verdachten 'Hrieps'

Toegevoegd: 02-11-2019, 12.48 uur
Het onderzoek naar de overval is nog altijd gaande.
Het onderzoek naar de overval is nog altijd gaande.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Roland de Jong

'S-HEER ARENDSKERKE - De politie heeft zaterdagmorgen huiszoeking gedaan bij twee nieuwe verdachten in de zaak rond de gewapende overval waarbij in mei een groot deel van de opbrengst van muziekfestival Hrieps werd buitgemaakt.


Naar aanleiding van het nog altijd lopende recherche-onderzoek naar de overval werd vanochtend onder leiding van een rechter-commissaris in een woning in 's-Heer Arendskerke een doorzoeking gedaan. De politie probeert te achterhalen of en zo ja hoe de twee betrokken zijn geweest bij de overval.

"Politie en justitie zochten bewijzen voor het onderzoek. De twee worden momenteel als verdachte gezien en zullen later verhoord worden. Daarom kan op dit moment niet meer over de zoeking gedeeld worden", zo laat de politie weten.

Eerder deze week meldde de politie dat tijdens de overval aan de De Keijzerstraat een zwarte tas was achtergelaten. De vondst hiervan was vanwege onderzoeksbelang tot nu toe stilgehouden. Volgens de politie zijn inmiddels zeven meldingen over de tas binnengekomen.

"Deze gaan vooral over feiten van algemene bekendheid, zoals dat Sporthuis Maartense vele sportverenigingen sponsorde, zoals in Middelburg, Oostkapelle en Wolphaartsdijk. De politie wil vooral meer weten over het gebruik van de sporttas in de periode van de overval.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@Anoniempje (2-11-2019 om 21:49)
Zijn verdachten he ? Wil niet zeggen dat ze er ook daadwerkelijk schuldig zijn
Anoniempje (2-11-2019 om 13:35)
Wtf verdachte nr7 en nr8 nogal wat mensen mee te maken gehad die gaan ze wel pakken!
Cookie-instellingen beheren