Weerbericht:
Meest droog en bewolkt. Maandagavond regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Tweede verdachte overval Hrieps opgepakt

Toegevoegd: 29-07-2019, 20.50 uur
Sporenonderzoek in de De Keijzerstraat in Grijpskerke.
Sporenonderzoek in de De Keijzerstraat in Grijpskerke.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

GOES - De politie heeft zondagmiddag een tweede verdachte opgepakt voor de overval waarbij op 12 mei de opbrengst van muziekfestival Hrieps werd buitgemaakt. Het gaat om een 22-jarige man uit Goes.


Toen het festival bij Grijpskerke ten einde was en al was gestart met de opruimwerkzaamheden drongen rond 03.15 uur drie personen een woning aan de De Keijzerstraat in Grijpskerke binnen. Ze gooiden een ruit in en bedreigden de bewoonster. De vrouw moest vervolgens de gehele contante dagopbrengst van het festival afstaan. Het gaat om een geldbedrag dat in de tonnen loopt.

De politie hield vorige week dinsdag in een woning in Goes een 20-jarige vrouw uit die plaats aan als verdachte. De rechter-commissaris besliste vrijdag dat de vrouw twee weken langer in voorlopige hechtenis blijft.

Het tweetal heeft zogenaamde beperkende maatregelen opgelegd gekregen. Daarom kan op dit moment niet meer over het onderzoek gedeeld worden. De politie sluit de komende tijd meer aanhoudingen niet uit.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jose (30-7-2019 om 20:01)
Goed bezig, de recherche. Net een spin in een web die sluit ook zijn prooi rustig in.
Een kranten bezorger (29-7-2019 om 21:11)
Goed bezig
Cookie-instellingen beheren