Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Vrachtwagen gekanteld N254 ‘s-Heerenhoek

Toegevoegd: 18-02-2022, 18.23 uur
Door: Roland de Jong

‘S-HEERENHOEK - Op de Bernhardweg-West (N254) bij ‘s-Heerenhoek is vrijdagmiddag een vrachtwagen gekanteld. Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt.

Het ongeluk gebeurde omstreeks 16.30 uur nabij het knooppunt Drie Klauwen. Er werd een ambulanceteam opgeroepen maar voor zover bekend raakte de chauffeur van de vrachtwagen niet gewond.

De politie heeft de vrachtauto voorzien van rood-witlint zodat duidelijk is dat het ongeval reeds bekend is. De berging zal namelijk pas plaatsvinden als de wind wat is gaan liggen. Het overige verkeer kan wel passeren.

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Andere mening (19-2-2022 om 08:53)
Bekijk het eens zo,het is een buitenlands kenteken en dat zal in veel van deze gevallen zo zijn. Maar heeft er iemand op de radio of op de waarschuwings borden buitenlandse teksten gehoord of gelezen? Zou u het weten als u in het buitenland zou rijden op een moment als deze? Dat dacht ik al.
Jouw Mening (18-2-2022 om 21:44)
Ja de chauffeur vroeg erom idd ! Vanmorgen vroeg, zei hij tegen zijn vrouw.... Zou prachtig zijn, om in mijn carrière de vrachtwagen te laten kantelen. Niet veel later kreeg hij zijn zin ! Het was een prachtige dag.
Mijn mening (18-2-2022 om 18:35)
Het is er gewoon om vragen lijkt mij. Er was genoeg gewaarschuwd. Sterkte voor de chauffeur
Cookie-instellingen beheren