Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 10 km

Vrachtwagen geschaard A58 Kruiningen

Toegevoegd: 18-02-2022, 16.02 uur - Update: 18-02-2022, 18.07 uur
Door: Eugène Harthoorn

KRUININGEN - Een kleine vrachtwagen is vanmiddag op de A58 door de wind van de weg geblazen en geschaard. Hierdoor stond de vrachtwagen in de verkeerde richting. 


De Servische vrachtwagen raakte omstreeks 15.00 uur door weersomstandigheden in de problemen. De bestuurder kon het voertuig niet meer onder controle houden en kwam scheef in de berm te staan met zijn neus tegen het verkeer in. Passerende vrachtwagens hebben de weg afgezet. Het is onbekend of er gewonden zijn gevallen. Rond 15.50 uur was de weg weer vrij. Tijdens de bergingswerkzaamheden was de A58 in de richting van Bergen op Zoom afgesloten. 

Er zijn ondertussen al meerdere ongevallen gemeld in omgeving van Goes, Reimerswaal, Terneuzen, de Philipsdam (Bruinisse) en Middelburg. Deze zijn allemaal veroorzaakt door de weersomstandigheden. De politie dringt er op aan thuis te blijven en mocht u de weg op moeten, uw tempo te verlagen.

De Boulevard van Vlissingen is momenteel afgesloten voor alle verkeer, ook voor voetgangers.

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren