Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Meerdere vrachtwagens gekanteld Philipsdam

Toegevoegd: 18-02-2022, 23.05 uur - Update: 19-02-2022, 08.31 uur
Door: Roland de Jong

BRUINISSE - Op de Philipsdam (N257) tussen Bruinisse en Sint Philipsland zijn vrijdagmiddag verschillende vrachtwagens gekanteld. De dam is daarom nog altijd afgesloten voor het verkeer.


Kort na elkaar waaiden rond 15.15 uur zeker drie vrachtauto's van de weg. twee aan de Thoolse zijde van de Krammersluizen, één aan de Schouwse zijde van de sluizen. Alle drie de vrachtwagens liggen in de berm. Ze vormen welliswaar geen belemmering voor het verkeer maar desondanks is de N258 toch volledig afgesloten. Auto's kunnen wel via de parallelweg de dam over, zo meldt de provincie Zeeland. Vrachtverkeer mag echter geen gebruik maken van de parallelweg.

De provincie heeft inmiddels laten weten dat de gekantelde vrachtwagens pas zaterdag geborgen zullen worden. "Er wordt gewacht op daglicht en minder wind", aldus een woordvoerder op Twitter.

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joris (19-2-2022 om 09:27)
@bert kaiser: Precies mijn gedachte: Geen uitkering van de verzekering, alle kosten van de hulpdiensten op de transporteur verhalen en strafrechterlijke vervolging van de eigenaren van transportbedrijven die willens en wetens mensenlevens in gevaar brengen door personeel te verplichten te werken bij Code Rood.
bert kaiser (19-2-2022 om 00:25)
op wat voor een manier moet je die mensen nou duidelijk maken dat ze de weg beter niet op kunnen ?hopelijk betaald de verzekering niks, dan leren ze luisteren
Cookie-instellingen beheren