Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 16 km

Vrachtwagen in sloot bij Deltaweg Goes

Toegevoegd: 18-02-2022, 18.15 uur - Update: 19-02-2022, 00.16 uur
Door: Eugène Harthoorn

GOES - De Deltaweg (N256) is vanmiddag enige tijd afgesloten geweest door een gekantelde vrachtwagen. De berger heeft besloten het voertuig niet op dit moment te bergen.


Omstreeks 15.20 uur zijn de hulpdiensten opgeroepen voor een ongeval op de Deltaweg (N256). Tussen Goes en Wilhelminadorp bleek dat er een vrachtwagen in de sloot was gewaaid. Bij dit eenzijdige ongeval is geen gewonde gevallen. De weg was ter plekke korte tijd dicht voor alle verkeer maar werd even later weer vrijgegeven. Het verkeer kan passeren want de vrachtauto ligt in de berm.

Bergingsbedrijf De Moor heeft in overleg met de politie en de wegbeheerder Provincie Zeeland besloten het voertuig op later tijdstip te bergen. De politie heeft het voertuig gekenmerkt met een rood-wit lintje om aan te tonen dat dit incident reeds bekend bij de hulpdiensten. 

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren