Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 11 km

Gewonde door omvallen boom in Kapelle

Toegevoegd: 19-02-2022, 15.59 uur
Gewonde door omvallen boom in Kapelle
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

KAPELLE - In Kapelle is vrijdag iemand gewond geraakt toen als gevolg van storm Eunice een boom omwaaide. Ook is inmiddels duidelijk dat de chauffeur die met zijn vrachtauto kantelde bij 's-Heerenhoek ernstig gewond raakte.


Rond 16.00 uur kwam de melding binnen dat iemand bekneld was komen te zitten nadat een boom om was gevallen. Het slachtoffer was onder de boom terecht gekomen en had letsel aan zijn heup, zo meldt de politie. Opgeroepen agenten verleenden eerste hulp totdat het personeel van de ambulancedienst de zorg voor het slachtoffer overnam.

De politie heeft ook laten weten dat de chauffeur van de truck die op de Bernhardweg-West (N254) kantelde bij knooppunt Drie Klauwen bij ‘s-Heerenhoek ernstig gewond raakte. Nadat het ongeluk rond 16.30 uur was gebeurd, hebben hulpverleners de man bevrijd. Vervolgens is hij met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het nu met hem gaat, is niet bekend.

Zie ook:

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren